Aanpak

Als we niet weten naar welke haven we koers zetten, is geen enkele wind gunstig.

– Seneca


Als klant bent u onze aandacht waard. Vervolgens gaan we samen op zoek naar een opmaat ontwikkelde aanpak die beter aansluit bij uw specifieke aanvraag en behoeftes.

HOE? Wat is mijn aanpak?

We verfijnen jouw doel. Beschrijven de outcome die jij idealiter met je traject wil bereiken. Ik challenge jou om te streven naar resultaat dat ambitieus en realistisch is. Zo komen we samen tot een precieze en heldere formulering van jouw objectief.

Vervolgens gaan we op ontdekkingstocht door jouw ‘realiteit’. Ik stel jou vragen die naar de essentie peilen waar het volgens jou om draait. Daardoor verbreed ik jouw perceptie. Het brengt jou nieuwe inzichten waardoor je nieuwe opties en keuzemogelijkheden  ziet in het zetten van een nieuwe stap richting je doel. Die keuzes leunen dichter aan bij wie je echt bent.

Je zet die stap zelf, je bepaalt zelf je acties en je houdt je er ook aan. Wat niet altijd even comfortabel is. Maar hey… je groei wordt niet gerealiseerd binnen je comfortzone, maar daarbuiten. Dit is de weg naar "authentieke prestatie".

 

Een tocht van duizend mijl begint met een eerste stap.

– Lao Tseu

Ontdek hier sommige van de potentiële middelen om jouw talent of team-talent te ontwikkelen en laten bloeien.

logo discovery

Insights Discovery

Insights Discovery is een even eenvoudig als toegankelijk kleurenmodel dat in combinatie met een persoonlijk profiel mensen meer inzicht geeft in zichzelf en anderen. Een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren. Insights Discovery wordt erkend door de British Psychological Society en is gebaseerd op de psychologie van Carl Jung.

logo ieq9

IEQ Integrative Enneagram

De IEQ9 Integrative Enneagram is een persoonlijkheidsmodel die u een beter begrip geeft van uw eigen werking. De IEQ9 Integrative Enneagram belicht onze onbewuste motivaties en bezorgheden. Het vormt een uitstekende basis naar bevorderde zelfkennis en persoonlijke ontwikkeling. Het wordt evenals gebruikt voor team coaching.

 

lego1

LEGO® SERIOUS PLAY®

De methode LEGO® SERIOUS PLAY® bevordert een andere vorm van reflectie en creativiteit door de kracht van de metafoor. Deze methode bestaat al sinds 1995 en is gebaseerd op onderzoeken die aantonen dat de gecombineerde “hand-hersenen” benadering toegang geeft tot meer zingeving, meer creativiteit, en dus ook tot een bredere waaier aan opportuniteiten. De methode heeft al uitstekende resultaten gelevert in verschillenden business-omgevingen.